kontakt@familiejura.dk    |   +45 42 32 32 39

Om Familiejura

Historie om Familiejura

I 2023 opstår mit ønsket om at stifte Familiejura. Jeg siger farvel til en god stilling som kvalitetsleder i et stort juristhus og den tryghed der ligger i dét. Efter 4,5 år i samme virksomhed er der opstået et brændende ønske om at stifte og drifte mit eget firma, ud fra mine egne overbevisninger samt værdier.

Derfor var noget af det vigtigste for mig, at få nedskrevet det værdisæt, som jeg vil arbejde ud fra – nu og i fremtiden: Kvalitet, Tryghed og Omhu.

Kvaliteten er ALTID i højsæde hos Familiejura. Det betyder at alle vores dokumenter naturligvis er juridisk gyldige, at de løbende bliver reguleret iht. ny lovgivning og at vi skræddersyer dokumenterne så de passer præcis til dig og din familie. Jeg beskæftiger mig udelukkende med familiearveret, og derfor ved jeg hvad
jeg taler om. Skulle du have en særlig kompliceret sag, samarbejder jeg med andre fagpersoner indenfor området.

Trygheden er vigtig at få skabt fra allerførste kontakt med mine klienter. Det betyder blandt andet at jeg ikke bruger en masse juridiske fagbegreber, uden samtidig at forklarer hvad det helt præcis betyder i den konkrete kontekst, og på et sprog alle kan forstå. Men trygheden ligger også i at man hurtigt kan komme i kontakt med mig, og få svar på de spørgsmål man har på hjertet.

Omhuen er vigtigheden i, at tage mit arbejde og mine klienters ønsker og dokumenter alvorligt. Det betyder at jeg altid gør mig umage, og sætter god tid af til at sætte mig ind i familiens situation, deres behov, og ønsker. Hos mig får du personlig rådgivning, og jeg forhaster hverken rådgivningen eller udarbejdelsen af dine dokumenter, det er din sikkerhed for at dokumenterne i sidste ende lever op til dine ønsker.

Jeg er dybt passioneret i den faglige del af mit arbejde og nysgerrig på at undersøge retspraksis og blive klogere på mit felt, ved hjælp af sparring med andre fagpersoner indenfor familiearveret. MEN det er i særdeleshed kontakten til de mennesker der rækker ud og vil have min hjælp, der er en kæmpe motivationsfaktor for mig. Faktisk er jeg oprindeligt uddannet socialpædagog, så den menneskelige kontakt er meget vigtig i min dagligdag. Det er utrolig vigtigt for mig at alle mine klienter får en oplevelse af at blive mødt i øjenhøjde og får lyst til at vende tilbage, hvis der en dag skulle blive behov for det. Faktisk måler jeg til dels min succes på netop dét barometer og jeg er derfor utrolig stolt når tidligere klienter vender tilbage til mig efter 2,3 og 4 år, for så ved jeg at jeg har gjort det godt.

Line Barfoed, Stifter af Familiejura