kontakt@familiejura.dk    |   +45 42 32 32 39

Testamente pris - Få 1:1 juridisk rådgivning

Hvad bestemmer prisen på et testamente?

Når du skal skrive et testamente, vil du hos Familiejura få professionel og juridisk vejledning og rådgivning til, hvordan du skal forholde dig. Du vil få i din testamente pris få rådgivning enten online eller fysisk, og hvor vi skræddersyr dokumentet efter dine hold og ønsker.

Vi udarbejder kun personlige og individuelle løsning og dokumenter, hvilket gør, at en testamente pris for dig varierer udfra, hvor komplekse ønsker og forhold, du ønsker at inddrage i dit testamente, samt en masse andre faktorer.

Det kan være ønsker om:

  • Hvornår eventuelle børn skal have råderet over arven?
  • Hvordan arven skal fordeles, og hvem der skal arve efter dig?
  • Hvem der skal tage hånd om dine umyndige børn under 18 år?
  • Hvem der skal arve din arvings andel, hvis vedkommende bortkommer før dig?

Dette er blot et udpluk af de mange mulige ønsker, man kan have til sit testamente.
Tag kontakt til os på kontakt@familiejura.dk eller +45 42 32 32 39, hvis du ønsker rådgivning til dit testamente eller vil høre mere om, hvordan vi skræddersyr det bedste testamente til dig.

Hvad er prisen på et notartestamente?

Hos Familiejura er vores anbefaling altid at få lavet et notartestamente. Selvom vi som udgangspunkt ikke anbefaler, at du får lavet et vidnetestamente, har vi desuden mulighed for at bistå med dette, hvis det er ønsket. Din testamente pris ligger dog fortsat fra 3.995 kr., uanset hvilken af de to typer, du vælger at få lavet.

Er du interesseret i at vide mere om, hvilke former for testamenter, du kan vælge imellem, kan du blandt andet læse mere om børnetestamente og testamente med 30% løsning her.

Ellers er du velkommen til at kontakte os på kontaktformularen i bunden, hvis du ønsker at høre mere, eller har spørgsmål til dine juridiske dokumenter.

Ofte stillede spørgsmål

Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Nej, børnetestamentet bliver ikke sendt til værger/uønskede værger.
De vil få et offentligt tilskud. Derudover kan du give dem rådighed over en del af barnets arv, såfremt du laver et testamente.
Ja og nej, du behøver ikke gå til notaren med det. 
Nej det er en henstillingserklæring. Hvis det taler imod barnets tarv, så placere barnet ved din valgte værge, kan familieretshuset se bort fra ønsket. Vælg derfor gerne flere værger, da man ikke kender værgens fremtid.

Få gratis rådgivning hos Familiejura

Selvfølgelig, er du velkommen til at kontakte os. Vores åbningstider er fra kl. 9 til kl. 15. Vi står klar til at hjælpe dig med glæde.

Kontakt os gennem formularen til højre eller på kontakt@familiejura.dk og + 45 42 32 32 39

Send en besked

Personlig rådgivning

Hos Familiejura starter processen altid med en grundig personlig rådgivning. Det aftales om mødet skal afholdes:

  • Fysisk ved os eller hos jer (Evt. køselsgodtgørelse)
  • Online vha. link der fremsendes (med kamera og lyd)
  • Telefonisk

Mødet tager typisk 1-1,5 timer. Vi vil til møde drøfte jeres situation, samt jeres ønsker og bekymringer. Dernæst aftaler vi hvad der skal laves og en fast pris præsenteres.

OBS! Såfremt i godkender, frasiger i jer fortrydelsesretten da jeg påbegynder udarbejdelsen af jeres skræddersyet.

Modtag udkast

Jeg påbegynder umiddelbart efter vores møde, udarbjedelsen af jeres dokumenter.

I vil modtage jeres krypterede dokumenter indenfor senest 7 arbejdsdage, og i skal nu læse dem igennem og besvarer mailen eller ringe med eventuelle rettelser.

Det skal bemærkes at I har fri redigering af jeres dokumenter indtil I er tilfredse, forstår indholdet og skriftligt godkender dokumenterne, der er min garanti for glade kunder, og jeres garanti for at I har fået præcis hvad I ønsker.

Rettelser og Godkendelse

Såfremt der er rettelser, vili jeg sende et nyt udkast. Hos Familiejura går vi op i at i forstår jeres dokumenter, og at I er 100% indforstået med indholdet – derfor kan det indimellem være nødvendigt med en samtale mere og det er naturligvis uden beregning (indenfor al rimelighed naturligvis).

Når dokumenterne er som de skal være, skal I skriftligt meddelse mig at I godkender dokumenterne førend at dokumenterne kan gyldiggøres.

Gyldiggørelse

Afhængig af hvilket dokumenter der er udarbjedet, der være krav om registrering enten ved:

  • Elektronisk Tinglysning (Gælder Ægtepagter og Fremtidsfuldmagter)
  • Uderskrift for notaren (Gælder Testamente, Børnetestamente og Fremtidsfuldmagt)

Såfremt man ikke har efterlevet ovenstående krav, er dokumenterne ikke gyldige – det er derfor VIGTIG at fuldende processen.